(Ne)zdravá láska - Čuperková Brezinská, Tatiana slovenská autorka 1980 (Bratislava SPOLOČNOSŤ 7 PLUS s.r.o., 2013)
Príloha časopisu Emma
Je o partii vysokoškoláčiek, ktoré riešia svoje srdcové problémy. Pridanou hodnotou sú vtipné dialógy a slang, ktorému budú rozumieť nielen mladé baby, ale rozhodne pobaví aj tých, čo už školské lavice dávno nederú.
Keywords: slovenská literatúra; zo študentského prostredia; súčasná slovenská autorka