Cotton Fields v plameňoch. 5. - Carrington, Ashley nemecký autor, vlastným menom Rainer Maria Schröder 3. januára 1951 (NOXI s.r.o, 2009)
Šesťdielna románová sága z čias občianskej vojny Juhu proti Severu. Valerie až do svojich 18 rokov netušila, že jej skutočným otcom je bohatý plantážnik Duvall, ktorý žije v Amerike, a pred smrťou by ju chcel ešte vidieť a odkázať jej svoj majetok.