30, 60 a stonásobok - Avanzini, John (Slovo života international, 2010)
Autor sa zaoberá citlivou, no veľmi dôležitou témou financií. S nepopierateľným pomazaním učiteľa v nej rozoberá verše z Biblie, ktoré hovoria o sejbe a žatve. Nenaplnili sa doposiaľ v tvojom živote Božie zasľúbenia o finančnej žatve? Dávaš podľa Božej vôle? Pojednáva vôbec Sväté Písmo o peniazoch? V tejto knihe nájdeš biblické zákony sejby a žatvy a odpovede aj na tieto otázky: - Čo ovplyvňuje, či pôda, do ktorej zasievaš, je dobrou alebo zlou pôdou? - Prečo je dôležité, aby si zo svojej úrody opätovne zasieval?...