Narodeniny - Miler, Zdeněk český animátor a ilustrátor 21. februára 1921 - 30. novembra 2011 (Ikar, a.s, 2013)
Leporelo vám porozpráva pomocou pekných obrázkov, ako sa v lese chystá oslava narodenín. Všetky zvieratká pripravujú zaujímavé darčeky. Kto tieto balíčky dostane a čo sa v nich skrýva, ostáva zatiaľ záhadou.