Umění aromaterapie : Domáci i odborná léčba vonnými esencemi rostlin - Tisserand, Robert (ALTERNATIVA, 1992)
Domácí i odborná léčba vonnými esencemi rostlin. Kosmetika, omlazování, chronické i akutní nemoci