Sen v bielom - Robertsová, Nora americká autorka 10. októbra 1950 (Ikar, a.s, 2013)
Štyri kamarátky z detstva sa stali majiteľkami svadobnej agentúry Sľub. Mac, Laurel, Emma a Parker sa ako malé dievčatá rady hrávali na nevesty, dokonca aj na ženíchov, a teraz sú svadby pod ich taktovkou tie najvychýrenejšie v okolí. Prvá z nich je fotografka, druhá cukrárka, tretia má na starosti kvetinovú výzdobu a štvrtá perfektné plánovanie. Mackensie Elliotová vďaka svojmu fotografickému talentu zachytáva chvíle, ktoré ako dieťa sama nezažila, pretože jej rodičia sa rozviedli. Práve sa chystá na schôdzku s klientmi, keď sa za mierne povážlivých okolností stretne s nevestiným bratom. Rodinne založený stredoškolský profesor angličtiny Carter Maguire nie je jej typ, ale už prvý bozk toto presvedčenie riadne naštrbí. Mac považuje schôdzky s Carterom len za príjemné rozptýlenie. Z nezáväzných stretnutí sa však neraz vykľuje niečo silnejšie práve vtedy, keď sa to najmenej hodí!