Farby strachu (Margo, 2011)
Literatúra dokáže vykresliť strach vo farbách, ktoré vyvolávajú v čitateľoch širokú škálu pocitov. Od napätia (thriller) cez hrôzu (horor) až po hnus (splatter). Objavte ich spolu s 20 slovenskými autormi zhromaždenými v tejto antológii. Dokazujú, že strach v slovenskej literatúre nehrá druhé husle. Od autorov starších literárnych generácií (Švantner, Mitana) cez úspešných autorov začínajúcich v 90. rokoch (Vadas, Horváth, Hvorecký, Červenák, Pavelková, Girovský, Rankov, Balla, Toman, Jedinák, Fabian, Uličný, Spáda) až po nádeje súčasnej tvorby (Karika, Getting, Droppová, Straňák, Vlachynský) - títo všetci sa svojským, zimomriavky vzbudzujúcim spôsobom hlásia k niektorej z podôb žánru označovanému ako literatúra hrôzy.