Samoliečba zajakavosti - Fraser, Malcolm (Renoma, 1999)
Medzi nami žijú ľudia s poruchou reči, ktorí nemajú odvahu vyhľadať terapeuta, no dajú prednosť samoliečbe. Autor sa pokúsil poskytnúť sprievodcu pre tých, ktorí si pomáhajú sami. Sám bol zajakavý a zažil problémy samoterapie, preto podáva množstvo rád a spôsobov, ktoré môžu slúžiť ako mapa pre ľudí, ktorí sa strácajú v mori neúspešných pokusov zvládnuť svoju chybu reči a nájsť cestu von.