Za soumraku - Cunningham, Michael (Euromedia Group, 2011)
Rebecca je editorkou "prestižního" nezávislého časopisu (který nikdo nečte), Peter vlastní galerii ľ vyhledává talenty, které draze prodává zazobaným klientům. Jejich manželství klape do chvíle, kdy se Peter znenadání zamiluje do manželčina bratra Ethana. Ten taky "dělá něco kolem umění", což v praxi znamená, že se fláká a bere drogy. Peter pochopitelně usilovně řeší, jak TOHLE vysvětlí své ženě... Cunningham, autor geniálních HODIN, ve svém nejnovějším díle a v nejlepší formě!