Nezamestnanosť v psychologických súvislostiach - Schraggeová, Milica (Psychoprof, spol. s r.o, 2011)
Kniha si kladie za ciel vyplniť deficit psychologického záujmu o problematiku nezamestnanosti a oboznámiť čitateľa s existujúcimi teoretickými koncepciami a výskumnými snaženiami.