Chlapec zo susedstva - Quin-Harkinová, Janet (EGMONT, 1997)
Pätnásťročná Amber sa na jeden rok presťahuje s rodičmi z rušného New Yorku na farmu starého otca do Wyomingu. Amber spočiatku ráta dni do odchodu, no potom sa zaľúbi do sympatického Richarda Wintera, s ktorým prežije nezabudnuteľné chvíle. Keď je prídu navštíviť kamaráti z New Yorku, Amber sa musí rozhodnúť, či sa vráti k starej láske - newyorčanovi Brendanovi - alebo zostane s Richardom...