Päťka znova spolu. 21. - Blytonová, Enid (Egmont Neografia, 1998)
Päťka táborí v prírode aj s kamarátom a jeho opičkou. Napínavé dobrodužstvo na seba nedá dlho čakať. Raz v noci však George ľahkovážne opustí tábor a chce konať na vlastnú päsť..