Päť jazykov lásky pre deti - Chapman, Gary americký autor; Campbell, Ross (Porta libri, 2012)
Svetový bestseller z oblasti rodinného poradenstva. Každé dieťa vyjadruje a prijíma lásku rôznymi komunikačnými štýlmi. Jazyk lásky rodiča môže byť úplne iný ako jazyk lásky dieťaťa. To prináša zranenia a nedorozumenia. Objavte primárny jazyk lásky vášho dieťaťa a naučte sa mu efektívne vyjadriť vašu lásku - nadobudne tak istotu, že ho milujete a prejaví sa to na jeho postoji a správaní.