Katina priateľka z Beverly Hills. 43. - Blair, L.E (PRÍRODA, 1997)
Katie sa veľmi teší z návštevy svojej najlepšej kamarátky Eriky v Acorn Falls. Skôr ako sa presťahovala do Beverly Hills, bola to Katina najlepšia priateľka. Teraz sa však úplne zmenila. Katie sa zdá, že chce za každú cenu zaujať pozornosť neobľúbenej Stacy. Alebo sa Katie mýli???