41. Randy a kanoistické preteky - Blair, L.E.; Laurinc, Braňo; Breierová, Ivana; Beniaková, Veronika; Králik, Ivan; Steskálová, Katarína; Krejčíková, Jana; Štulajterová, Andrea; Chorváthová, Michaela; Trégerová, Eva; Támová, Andrea (Bratislava PRÍRODA, 1997)
Stávka je uzatvorená, výhra neistá. Čo teraz ? Randy je v tom až po uši. Tentoraz vyzvala Grega Logginsa a jeho priateľov na kanoistické preteky. Chlapci proti dievčatám. Čoskoro nie je na Bradleyho nižšej strednej škole nikoho, kto by neuzavrel stávku na víťazný tím. Stávke sa nevyhli ani Randy, Sabi, Katie a Allison - stavili sa, ktorá z nich sa prvá naučí pádlovať.
Keywords: americká literatúra; literatúra pre deti; dievčenské romány; Medzi nami dievčatami; pre čitateľov od 11 rokov