Ako si vychovať brata (Perfekt, 2012)
Ak by poviedky boli kvety, dalo by sa povedať, že tento ročník Literárnej súťaže o detskú poviedku uvil obrovskú a pestrú kyticu. Poviedky napísali začínajúci spisovatelia, ale aj už známi autori detských kníh. Poviedky vyberali a hodnotili žiaci základných škôl, čím sa do knižky dostali tie najlepšie poviedky, ktoré súvisia so životmi detí a mladých v dnešnej spoločnosti.