Váhanie. 2. - Stiefvaterová, Maggie americká autorka pre mládež 18. novembra 1981 (Ikar, a.s, 2011)
Po knihe Triaška vychádza druhá časť trilógie Vlci z Mercy Falls. Grace, Sam a Cole sa neustále pohybujú medzi životom vlka a ľudskou existenciou. Keď sa im pred očami rúca svet, láska zostáva ich jedinou nádejou...