Krtko a potopa - Miler, Zdeněk český animátor a ilustrátor 21. februára 1921 - 30. novembra 2011 (Albatros, 1992)
Pôvabné leporelo o krtkovi, ktorého deti poznajú aj z obľúbeného televízneho seriálu...