Temné odhalenia. 3. - Zuiker, Anthony E. americký autor, tvorca a výkonný producent amerických seriálov 17. augusta 1968; Swierczynski, Duane (IKAR, a. s., 2012)
Tretia časť bestsellerovej série LEVEL 26. Elitný vyšetrovateľ Steve Dark opäť prekonáva zlo v sebe, aby mohol vypátrať toho najhoršieho z najhorších. Stáva sa členom Globálnej aliancie, tajného vyšetrovacieho tímu. Odrazu disponuje nekonečnými finančnými zdrojmi a možnosťami a môže pracovať s kolegami, ktorí vo svojich odboroch predstavujú špičku. Spoločne čelia extrémnej sile zla: zločincovi s prezývkou Labyrint, ktorý pácha zverstvá preto, aby nastolil nový svetový poriadok. Labyrint predstavuje zlo novej generácie. Majstrovsky manipuluje s citmi aj s myšlienkami, ovplyvňuje svoje obete a robí z nich spolupáchateľov, ponúka znechutenému ľudstvu ventilovanie najhorších pudov. Hovorí pravdu, aj keď klame, a práve preto je nebezpečný. Labyrint sa stáva hlasom nespokojných a napokon z nich robí nástroje násilia. Jeho krvavá stopa križuje celý svet, jeho možnosti sú neobmedzené a jeho fantázia, s ktorou spriada nové a nové zvrhlosti, bezhraničná. Kto ho zastaví? Bude to Steve Dark?