Rytieri - Ragache, Claude-Catherine (1994)
Bojovali s obrami a drakmi. Milovali princezné, marili plány čarodejniciam, zachraňovali priateľom životy. Prijímali najšialenejšie výzvy na súbpoj a podarilo sa im splniť najneuveriteľnejšie poslania. Volali sa Roland, Huon, Lancelot, Tristan...