Rytieri - Ragache, Claude-Catherine; Wursterová, Alica; Phillipps, Francis de (1994)
Bojovali s obrami a drakmi. Milovali princezné, marili plány čarodejniciam, zachraňovali priateľom životy. Prijímali najšialenejšie výzvy na súbpoj a podarilo sa im splniť najneuveriteľnejšie poslania. Volali sa Roland, Huon, Lancelot, Tristan...
Keywords: Mýty a legendy; nemecká literatúra; literatúra pre deti; historické príbehy; rytieri; mýty; legendy; pre čitateľov od 9 rokov