Úspech je výsledkom tímovej práce - Dygert, Charles B. (Asociácia primátorov a starostov SR, 1997)
Dozviete sa prečo ľudia strácajú svoju vrodenú tvorivosť; Tajomstvo spoločného myslenia; Čo je kľúčom k budovaniu demokratického prostredia, Ako prejsť od pasivity k aktivite; Ako vytvoriť tvorivé pracovné prostredie...