Úspech je výsledkom tímovej práce - Dygert, Charles B.; Sereday, Martin (Bratislava Asociácia primátorov a starostov SR, 1997)
Dozviete sa prečo ľudia strácajú svoju vrodenú tvorivosť; Tajomstvo spoločného myslenia; Čo je kľúčom k budovaniu demokratického prostredia, Ako prejsť od pasivity k aktivite; Ako vytvoriť tvorivé pracovné prostredie...
Keywords: americká literatúra; interpersonálne vzťahy; sociálne vzťahy; tímová práca; úspech; populárno-náučné publikácie