Tomáš Morus humanista, štátnik, svätec - Seuffert, Josef (Bratislava Alfa, 1992)
O živote, diele a osobnosti významného tudorovského štátnika Thomasa Mora (1478-1535), o jeho priateľstve s Erazmom Rotterdamským, vzťahoch s Henrichom VIII., náboženských polemikách na tému Lutherovej teológie a ďalšie.
Keywords: náboženstvá; kresťanstvo; biografie; svätci; Morus, Thomas -- svätý -- 1478-1535 -- Anglicko