Deti včerajška Výnimočné pátranie po mojom minulom rodinnom živote - Cockelová, Jenny; Lukáč, Pavol (Bratislava Motýľ, 1997)
Knihu Deti včerajška napísala Jenny podľa skutočných udalostí z jej života.
Jenny sa od útleho detstva snívalo o dome, deťoch v ňom a o matke týchto detí - Mary. V snoch opakovane videla aj scénu, keď táto mladá žena umierala sama v nemocnici, s myšlienkou na to, kto sa o jej deti postará.
Jenny mala veľmi intenzívny pocit, že je s Mary nejako spriaznená a z týchto snov sa vždy budila s pocitmi viny.
V dospelosti sa rozhodla, že musí túto záhadu vyriešiť a začala zbierať dokumentárny materiál, ktorý by ju priviedol na stopu Mary zo snov a potvrdil jej domienku, že sny sú spomienky na jej predchádzajúci život.
Za pomoci priateľov, odborníkov na hypnotickú regresiu, ale aj úplne neznámych ľudí sa jej podarilo vypátrať, že rodina, o ktorej sa jej snívalo, skutočne existuje. Dokonca sa skontaktovala aj s niektorými zo šiestich ešte žijúcich detí Mary - medzitým ľudí v dôchodkovom veku.
Keywords: duša; posmrtný život; hypnóza; sfilmovaný príbeh