Jak malovat krajinu olejem - Parramón, José Maria španielsky autor, maliar, ilustrátor, grafik 1918 - 2002; Šubrtová, Alena (Praha Svojtka a Vašut, 1996)
V knihe nájdete názorný postup, ako maľovať oblohu, stromy, vodstvo i pevninu i krajinu technikou oleja.
Keywords: Jak malovat...; španielska literatúra; výtvarné umenie; maliarstvo; techniky maľby -- olejomaľba; olejomaľba; populárno-náučné publikácie