Současní evropští architekti - Amsoneit, Wolfgang
Kniha predstavuje vynikajúce diela súčasných európskych architektov a vedľa nich i avantgardné projekty, ktoré nepochybne ovplyvnia vývoj architektúry. Široký výber stavieb už dokončených je doplnený nerealizovanými návrhmi.