Ben a Maxová. 1. - Benková, Jana (SPOLOČNOSŤ 7 PLUS s.r.o, 2013)
Príbeh rozhlasovej moderátorky Mileny Maxovej, do ktorej pokojného života s priateľom Dušanom vtrhne ako lavína jej divoký kolega Ben. Aj keď sa od prvého stretnutia vzájomne neznášajú, život ich stavia pred celý rad prekvapení a vtipných situácií, ktoré mnohokrát riešia dynamickými a iskrivými slovnými potýčkami. Prevráti toto stretnutie ich životy naruby? Kto prenasleduje Milenu? Čím ju Ben šokuje? Príbeh o tom, že aj keď sme často zmätené a neisté, tá pravá láska si nás napriek tomu nájde.