Príbeh našej lásky 1. - Segal, Erich; Marušiaková, Viera (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1998)
Študentka hudby Jennifer, dcéra talianského prisťahovalca a Oliver, syn bohatého bankára, sa do seba zaľúbia. Ich vzťah, spočiatku nezáväzny sa mení na hlbokú lásku. Proti vôli Oliverovho otca sa vezmú....no život nie je iba o láske...
Keywords: romány o láske; americká literatúra; sfilmovaný príbeh