Jedenáste prikázanie - Archer, Jeffrey anglický autor 15. apríla 1940 (Motýľ, 1999)
Strhujúci román. Connor Fitzgerald. Vo Vietname si vyslúžil medailu. CIA. Jedenáste prikázanie - Nikdy sa nedáš chytiť! Začína sa boj na život a na smrť, ktorý prekračuje hranice amerického kontinentu.