Blažené údolí - Vavřincová, Fan (Petra, 1996)
Romantický milostný příběh se odehrává v Čechách 30. let a vypráví o krásné dívce a bohatém muži, kteří přes mnoho překážek a nástrah naplní svou velkou lásku.