Fentonova zima - McClure, Ken; Frank, Patrick (Bratislava COLUMBUS, 1997)
V istej edinburskej nemocnici zavraždia biochemika Neila Munra a jeho pracovné povinnosti preberá jeho priateľ Tom Fenton. Tom tuší, že kľúč k objasneniu vraždy by sa mohol skrývať v Munrových zašifrovaných pracovných poznámkach, nedarí sa mu ich však rozlúštiť. Napriek tomu sa pokúša pátrať na vlastnú päsť, čo vyvolá značnú nevôľu inšpektora Jamiesona. V nemocnici medzitým zomiera viacero ľudí...
Keywords: anglická literatúra; kriminálne romány; romány z lekárskeho prostredia; triler