Dary srdca - Youngsová, Bettie B. americká autorka 1948; Cihová, Jarmila (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1998)
Príbehy pre pozdvihnutie ducha, naplnenie srdca a nasýtenie duše. Dobro má každý vo vlastnom srdci. Youngsová nás iba učí, ako s ním nakladať. Autorka je poradkyňou v srdcových záležitostiach o čom sa presvedčíte aj v týchto krátkych poviedkach.
Keywords: americká literatúra; príbehy zo života; poviedky