Zlá láska - Kellerman, Jonathan (LOGOS, 1994)
Emocionálne ladený detektívny román, hrdinom je detektív-psychológ Delawara, ktorému pošta doručí hnedý balíček bez spiatočnej adresy. Je v ňom audiokazeta so záznamom desivého výkriku a s detským hlasom, odriekajúcim záhadný odkaz: Zlá láska....