Spisy X. Epicentrum - Anderson, Kevin J. americký autor 27. marca 1962 (Slovenský spisovateľ, 1998)
Dobre zohratá dvojica agentov FBI stojí zoči-voči mimoriadne náročnej a riskantnej úlohe, keď na viacerých miestach v USA postupne nachádzajú zoškvarené telá ľudí, ktorých vraha nemožno identifikovať, obete spája iba spôsob, akým zahynuli a že život každého z nich je do istej miery spojený s jadrovými pokusmi ...