Demisia inšpektora Willburna - Andrews, Maurice S. (Bratislava Pravda, 1973)
Detektívny román obsahuje dva prípady inšpektora Willburna - prvý s titulom"Prečo zomrela Fancy Moorová?" a druhý "Záhada s Punhame"..
Keywords: poľská literatúra; kriminálne romány