Ja to zvládnem. 3 - MacDonaldová, Betty (Media klub, 1998)
Román autorky, ktorý je voľným pokračovaním známeho humorného románu Vajce a ja a Mary a ja. Hoci sa dej odohráva v nemocničnom prostredí, odvážna Betty nás rozosmeje aj v tých najvážnejších životných situáciách...