Veľká kniha o psoch - Taylor, David; Kot, Jozef (Bratislava GEMINI, 1994)
Je tu zobrazených a popísaných viac ako sto najvýznamnejších plemien, popísaná história plemena, temperament, veľkosť a popis stavby tela.
Keywords: anglická literatúra; pes -- výchova a výcvik -- plemená -- rozmnožovanie -- ošetrovanie; chov domácich zvierat -- pes; populárno-náučné publikácie