Lietadlová loď - Robinson, Patrick; Janák, Dušan (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1999)
Svetoznámy román majstra politického thrilleru o najnovšom type lietadlovej lode, ktorá záhadne zmizne v Arabskom mori. Spravodajská služba pátra po ponorke, ktorá ju torpédovala, v úsilí predísť ďalším tragédiám. Smrteľne nebezpečná honba pod hladinou svetových oceánov sa začína...
Keywords: anglická literatúra; triler; vojnové romány