Kamikaze - Brown, David; Koutný, Ivan (Praha Ottovo nakladatelství, s.r.o. - Cesty, 1999)
O ľuďoch, ktorí obetovali život v rôznych vojnách týmto neslávnym spôsobom.
Keywords: anglická literatúra; vojenské letectvo; letecké bitky; kamikadze; 2. svetová vojna -- 1939 - 1945; Japonsko; literatúra faktu