Navždy. 3. - Stiefvaterová, Maggie americká autorka pre mládež 18. novembra 1981 (IKAR, a. s., 2012)
S príchodom jari sa Grace mení na človeka, po mesiacoch odlúčenia je konečne opäť pri Samovi. Isabel s Colom objavujú čaro vzájomnej príťažlivosti, úplne iné ako pokojný vzťah ich priateľov. Nič však netrvá večne, svorke hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Tom Culpeper sa nikdy nezmieril so stratou syna. Keď sa objaví ďalšia obeť vlkov, neváha a rozhodne sa svorku zničiť za každú cenu. Helikoptéry a ostrostrelci zabrali aj inde, tak prečo nie v Mercy Falls?