Také pekné dievča - Groom, Winston americký autor 23. marca 1943 - 17. septembra 2020; Chovanová, Tamara (Bratislava Ikar, 2002)
Televízna hlásateľka Delia Jamisonová je príťažlivá štyridsiatnička, ktorá si ustavične potvrdzuje svoje právo bezohľadne využiť a opúšťať svojich milencov. Až jedného dňa začne dostávať výhražné listy. Jej bývalý milenec, úspešný hollywoodsky scenárista Johnny Lighfoot, sa k nej opäť vracia, aby znovu podľahol jej čaru a odhalil totožnosť záhadného pisateľa listov.
Keywords: americká literatúra; romány zo súčasnosti; triler