Chybný krok - Francis, Dick britský spisovateľ detektívnych románov 31. októbra 1920 - 14. februára 2010; Francis, Felix anglický autor 1953 (Zelená knižnica, 2011)
Prvý román z pozostalosti Dicka Francisa, ktorý po jeho smrti dokončil syn Felix. Keď ťažké zranenie vyradí kapitána Thomasa Forsytha z bojov v Afganistane, vráti sa domov k matke, úspešnej trénerke dostihových koní, a na svoje prekvapenie zisťuje, že matkine stajne sa zmietajú vo vážnych problémoch. A keď jej najlepší kôň dobehne posledný v pretekoch, ktoré mal poľahky vyhrať, Tom už nepochybuje, že na vine nebude len zlá forma favorita...