Sfinga 4 : Záhady histórie. Od Richarda Levie srdce po Casanovu - Huf, Hans-Christian (Ikar, 2002)
Pokračovanie mimoriadne úspešnej série kníh Sfinga 1 ľ 3 odkrýva záhady minulosti vo svetle dnešných dní a prináša aktuálne a ucelené informácie o týchto osobnostiach a témach: