Vianočná kuchárka - Artz, Vojtech (Ottovo nakladatelství, s.r.o. - Cesty, 2001)
Klasické recepty slovenskej, českej i medzinárodnej kuchyne. Takmer 200 receptov doplnených fotografiami a ilustráciami. Kniha jedného z najznámejších slovenských kuchárov, vzorové menu na slávnostný, vianočný, silvestrovský a novoročný stôl.