Všetko, čo viem o kráse žien - Gröhling, Brani (Ikar, 2002)
Vydajte sa so známou osobnosťou slovenského modelingového neba na cestu k ženskej kráse - od výberu mejkapu cez líčenie očí, pier, líc, nechtový dizajn, výber správnej vône až po odličovanie. Odhalíte tajomstvo krásy známych osobností slovenského šoubiznisu a inšpirovať sa môžete aj zmenami imidžu, ktoré podstúpili neznáme tváre.