Obraz v zrcadle - Krentzová, Jayne Ann; Staňková, Zuzana (Bratislava Ikar, 1995)
Cleo a Max se potkali za výjimečně dramatických okolností. Vzájemná osudová přitažlivost se mění v neočekávaně hluboký milostný vztah...
Keywords: americká literatúra; spoločenské romány; romance