Inšpirácie pre šikovné ruky - Mydlíková, Baška (Príroda, 2001)
Na začiatku je myšlienka, vzrušujúca, prchavá, nedokonalá, kladúca desiatky otázok, ale aj podnecujúcu tvorivosť a zručnosť na výtvarnú sebarealizáciu.