Malé tehlové stavby v záhrade - Swiftová, Penny; Szymanowski, Janek; Michal, Marian (Bratislava Príroda, 1999)
Všetko, čo potrebujete vedieť o stavaní rôznych konštrukcií z tehál pre vašu záhradu...
Rozmanité projekty od ľahko postaviteľných terasových kvetináčov a jednoduchých lavičiek až po štýlové lavice a múry. Podľa postupov znázornených na obrázkoch sa môže smelo pustiť do práce i domáci majster - začiatočník.
Keywords: Stavajte s nami; anglická literatúra; záhradná architektúra; záhrada -- tehlové stavby; stavby -- v záhrade -- plánovanie -- dizajn; populárno-náučné publikácie; príručky