Aplikovaná poistná štatistika - Pacáková, Viera (IURA EDITION, spol. s r.o, 2004)
Učebnica je určená hlavne pre študentov špecializácie "Poistná matematika", pre aktuárov poisťovní a všetkých tých, ktorí chcú využívať moderné matematicko-štatistické metódy v poistnej praxi.